Сайт за обяви за домашни любимци и животни

sait 7.jpg
Online посетители
В момента има 4 посетителя в сайта
Връзка
Търсене в сайта

Вход в сайта
Здравейте, тук може да влезнете в нашият сайт.Приятен ден !
Статистика
Членове : 708
Съдържание : 156
Брой прегледи на съдържанието : 542876
Начало | Новини | Невероятното приятелство между лъв и дакел

Сподели с приятели!   Следвай ни!

Невероятното приятелство между лъв и дакел

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

      altЛъв инвалид, който е отгледан от гледач на животни с двойна ампутация, има за най-добър приятел миниатюрен дакел, а двойката е неразделна още от времето, когато лъвът е бил малко лъвче.

Бондигър, 226-килограмовият мъжки лъв и 8-годишният дакел Майло са неразделни през последните пет години в зоопарк в Оклахома, САЩ.alt

Бондигър е роден с метаболитно заболяване на костите, което го е оставило леко контузен. Той освен това има много специална връзка с гледача на животни Джон Ринке, който е с два ампутирани крака след инцидент при скок с бънджи.

Когато Майло и други две 5-годишни кучета – Булет и Ейнджъл, усещат, че лъвът има здравословен проблем те правят опит да го утешат и защитят. Сега Бондигър и неговата глутница кучета се гушкат, ядат заедно сурово месо и си играят в градините.alt

Господин Ринке, който е свидетел на невероятното приятелство между необичайното дуо, разказва: "Това приятелство между 5-килограмов дакел и 226-килограмов лъв единствено по рода си, светът не е виждал друго такова.

Майло дава всичко от себе си, за да имитира Бондигър, когато лъвът се опитва да пуфти, за да общува с другите лъвове в парка".alt

Бондигър е отгледан от Джон Ринке заедно с тигър на име Тони, след като човекът разбира за способностите си да отглежда животни.

"Преди те живееха с мен у дома. Отгледах и двамата, хранейки ги с бутилки с мляко и сурово месо, докато станаха твърде големи, за да живеят в къщата.

Бондигър е като куче. Когато не ме е виждал от дълго време, започва да се вълнува и тича към мен.

Тони пък е в перфектно здраве и е малко прекалено игрив. Когато Бондигър усеща, че губя контрол върху играта ни, той изръмжава на Тони и може да се каже, че ме защитава и му казва да спре", казва Ринке.