Сайт за обяви за домашни любимци и животни

sait 3.jpg
Online посетители
В момента има 5 посетителя в сайта
Връзка
Търсене в сайта

Вход в сайта
Здравейте, тук може да влезнете в нашият сайт.Приятен ден !
Статистика
Членове : 708
Съдържание : 156
Брой прегледи на съдържанието : 542883
Начало | Новини

Сподели с приятели!   Следвай ни!

Слоновете са по-умни отколкото предполагаме

alt     Слоновете учат бързо и си сътрудничат помежду си в ситуации, които изискват координирани действия, информират от испанският сайт muyinteresante.es като се позовават на изследване, направено от университета Кеймбридж, предаде КРОСС.

Продължение...

 

Най-старото куче в света навърши 21 години !

alt     Двадесет и една година навърши кучето Шанел, порода такса, обявено за най-старото в света.

Продължение...

 

Българското лъвче Леа намери нов дом в Южна Африка

alt     Осеммесечната лъвица Леа беше докарана в софийския зоопарк вчера от специалисти от „Четири лапи". Животното ще престои под карантина около месец, преди да отпътува за парка за големи котки Лайънсрок в Южна Африка.

Продължение...

 

Редовните упражнения намаляват риска от рак

alt     Редица изследвания са показали, че редовните упражнения намаляват риска от развитието на рак. В комбинация с балансирана диета и здравословно тегло, физическата активност може да намали опасността от злокачествени заболявания с една трета.

Продължение...

 

Пасивното пушене също може да предизвика мъртво раждане

alt     Бременните жени, които живеят или работят с пушачи, са изложени на повишен риск от мъртви раждания. За бъдещите майки пасивното пушене увеличава също опасността от раждане на деца с по-ниско тегло или с по-малка обиколка на главата, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от канадско проучване.

Продължение...

 

Група от 30 кучета постави в лондонски парк рекорд за най-силно колективно лаене

alt     Група от 30 кучета постави в лондонски парк рекорд за най-силно колективно лаене, съобщи Би Би Си.

Продължение...

 

Овчарско куче спаси семейство от взрив в микробус на връщане от Рупите

alt     Микробус изгоря на главен път Е-79 край Дупница, на изхода за София. Домашният любимец на семейството, овчарското куче Хера, спаси майка, баща, две деца и баба, като ги накара с ожесточено лаене да излязат от микробуса, малко след това колата гръмна.

Продължение...

 

Домашно куче спаси стопанина си

alt     Американското дружество за закрила на животните номинира кучето Кейли за специална награда заради това, че е спасила стопанина си, който получил инфаркт.

Продължение...

 

Алигатор пренощува в ареста

alt     Полицейското управление във френския град Пиерлат е имало доста интересна нощ миналата седмица, когато служителите му са заключили в стандартна килия един китайски алигатор.

Продължение...

 

Крокодил свали самолет и уби 20 души

alt     На 25-ти август тази година малък самолет е катастрофирал в Демократична република Конго. При инцидента са загинали 20 души и само един е оцелял по чудо, като именно той е разкрил причината за трагедията.

Продължение...

 

3 000 избягали змии изпразниха цял град

alt     Много хора изпитват ужас само от снимки на змии, а да не говорим влечугите да се намират пред тях, но дори и да не сте такъв тип човек, най-вероятно бихте направили същото като домакинствата на малкото китайско селище Ксианлинг.

Продължение...