Сайт за обяви за домашни любимци и животни

sait 6.jpg
Online посетители
В момента има 5 посетителя в сайта
Връзка
Търсене в сайта

Вход в сайта
Здравейте, тук може да влезнете в нашият сайт.Приятен ден !
Статистика
Членове : 708
Съдържание : 156
Брой прегледи на съдържанието : 542873
Начало | Новини

Сподели с приятели!   Следвай ни!

Гигантски стромбус

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
alt     Известният с раковината си гигантски стромбус има специфична техника на самоотбрана - когато го обезпокоят, той размахва мускулестия си крак като фехтовач.

Продължение...

 

Характеристика на средните породи кучета - от растеж към зряла възраст

alt
 
               ♦ Кучета 11 – 25 кг (MEDIUM)
 
     Групата на средните породи, MEDIUM, включва кучета, чието тегло в зряла възраст е между 11 и 25 кг. Бретон спаньол, Бигъл, Английски кокер спаньол, Френски булдог... Тези работни кучета и компаньони съставляват близо една трета от породите, признати от Международната киноложка организация (Fédération Cynologique Internationale).

Продължение...

 

Характеристика на дребните породи кучета - от растеж към зряла възраст

Оценка на читателите: / 13
Слаба статияОтлична статия 
alt
 
               ♦ Кучета 1 – 10 кг (MINI)
 
     В групата на дребните породи, MINI, се включват кучетата, чието телесно тегло в зряла възраст не надвишава 10 кг. Повечето от тях са кучета компаньони, макар те често да произхождат от породи, използвани за лов, като дакела. През по-голямата част от времето те живеят в затворени помещения и разходките им често са в градска среда.

Продължение...

 

Да живееш с кученце - Прости манипулации

Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 
alt     Грижите за вашето кученце изискват от вас малко на брой, но редовни манипулации, които, извършвани през целия му живот, ще му осигурят добра хигиена и ще ви позволят да откривате признаци, които биха могли да се окажат нетипични и предупреждаващи за заболяване.

Продължение...

 

Да спасим етиопския чакал!

   alt  Етиопският чакал е най-редкият вид от семейство кучеви. Природозащитниците вече са изготвили планове за запазване на местообитанията му в Етиопското плато.

Продължение...

 

Сокол скитник

Оценка на читателите: / 15
Слаба статияОтлична статия 
alt     С дълги криле и голяма скорост на летене, соколът скитник е един­ствен порода си сред грабливите птици. Родината му се разпростира от неприветливите плата до скалистите крайбрежия на Европа.

Продължение...

 

Земеродно рибарче

Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 
alt     Смятаното от мнозина за най-красиво сред птиците земеродно рибарче  прекарва голяма част от времето си в лов на риби под водата, макар че не може да плува.

Продължение...

 

Кайманова костенурка

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
alt     Каймановата костенурка посяга към всичко, което попадне в обсега на мощната й челюст, не се спира дори пред собствените си костенурчета.

Продължение...

 

Нилският крокодил

Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 
alt     Нилският крокодил е най-големият крокодил в Африка. Той е дълъг шест метра и тежи седемстотин килограма, което го прави един от най-страшните хищници на планетата.

Продължение...

 

Да живееш с кученце - Основни правила

alt     Точно както ваксинацията или ежедневните занимания, обучението е едно от задълженията на човека към кучето веднага след като реши да го направи свой компаньон.

Продължение...

 

Да живееш с кученце - Пристигане на кученцето в дома ви

alt     Независимо дали кучето ви е възрастно или малко кученце, наскоро отделено от майка си, трябва да се подготвите за посрещането му в новия му дом.

Продължение...